Glazen DEUREN

U houdt van veel licht in uw interieur, want het geeft u een gevoel van ruimte. Daarom zijn glazen deuren helemaal uw ding. Bij ons treft u een ruime keuze binnendeuren en schuifdeuren, u vindt ongetwijfeld dé deur die perfect past bij de stijl van uw woning.

Glazen deuren: gevoel van ruimte

Met of zonder tekening? Gezandstraald of gezuurd glas? Onze medewerkers gaan graag – met oog voor detail én vaste hand – voor u aan de slag. En brengen in ons moderne machinepark uw droomontwerp tot leven. Want uw glazen deuren zijn onze specialiteit.

Glazen deuren: helemaal veilig

Onze vakmannen maken niet alleen uw glazen deuren, maar plaatsen ze ook – volledig volgens de regels van de kunst. Uw deur, die we met een pompje in de vloer vastmaken, draait langs twee kanten. Én heeft vaste rustpunten op nul en negentig graden. Mag het voor u net iets meer zijn – en verkiest u een dubbele deur, of een schuifdeur in glas? We brengen het graag voor u in orde.


Onze glazen deuren zijn gemaakt uit veiligheidsglas. Dat heeft, door een thermische hardingsbehandeling, een weerstand die vijf keer hoger ligt dan die van normaal glas. Begeven uw glazen deuren het tóch? Dan vallen ze uit elkaar in kleine, onscherpe stukjes. De kans dat u zich eraan bezeert? Die is zo goed als onbestaande.


Uw interieur een exclusieve look aanmeten? Vraag snel uw offerte voor onze glazen deuren!

Een brede waaier
aan mogelijkheden