klassieke DEUREN

U houdt van een klassiek interieur dat klasse en stijl uitstraalt. Dus verkiest u massieve deuren. Of u nu kiest voor klassieke deuren, eiken deuren of deuren in esdoorn, u haalt met het prachtige natuurproduct gegarandeerd rust en warmte in huis.

Cottagedeuren: tijdloze klasse

Of u nu kiest voor klassieke deuren, eiken deuren of deuren in esdoorn, u haalt met het prachtige natuurproduct gegarandeerd rust en warmte in huis. Zo geeft u uw woning een tijdloze look, die elke modegril het hoofd biedt. Ook wie houdt van de typische houten cottage deuren, vindt bij ons ongetwijfeld zijn zin.

Massieve deuren: van eiken deuren tot deuren in meranti

Ons assortiment houten deuren en cottage deuren bestaat uit meer dan alleen eiken deuren. Maak voor massieve deuren uw keuze uit den, esdoorn, kerselaar of meranti. Niet het budget om échte massieve deuren in huis te halen? Dan is fineerhout een prachtig alternatief.
Uw deur verdient ook de beste zorgen – én een mooie afwerking. Beitsen, vernissen of lakken? Aan u de keuze. Gaat u helemáál voor perfectie? Kies dan voor een stijlvol motiefje. Onze medewerkers, meesters in ambachtelijk houtsnijwerk, gaan graag voor u aan de slag.

Cottagedeuren die de tand des tijds moeiteloos doorstaan? Vertrouw op onze massieve deuren. Aarzel niet en vraag meer informatie over onze houten deuren en klassieke deuren!